Contact en route

Adres en openingstijden

Lucasbolwerk 10, 3512 EH Utrecht (aan de rand van het centrum tegenover de schouwburg)
Telefoon: 030 – 2006832

Geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur en op afspraak.

Vredesbolwerk

Openbaar Vervoer

Vanaf Utrecht CS stoppen de lijnen 7 (richting Voordorp), 8 (richting Wilhelminapark) en 28 (richting P+R De Uithof – parkeren € 5) én een aantal streekbussen (50, 51, 52, 53, 55, 74, 77) bij halte Stadsschouwburg. Vanaf de halte is het ca. 100 meter lopen naar het Vredesbolwerk.
Je kunt ook kiezen voor een wandeling vanaf het Centraal Station. Via Neude en Janskerkhof is het ongeveer 20 minuten lopen.

Parkeren

Utrecht heeft een autoluwe binnenstad. Dat betekent dat het lastig is om via het centrum bij het Vredesbolwerk te komen. Volg vanaf de singels en de uitvalswegen de borden Parkeren Centrum Oost. Je kunt (betaald) parkeren op de Maliebaan, op 5 minuten loopafstand. Langs de ventweg is ook aan beide zijden parkeergelegenheid.
Op loopafstand van het Vredesbolwerk bevinden zich twee parkeergarages, parkeergarage Kruistraat en parkeergarage Grifthoek.

Parkeergarage Kruisstraat (ca. 350 meter naar Vredesbolwerk)
Kruisstraat 2, 3581 GK Utrecht. De garage is bereikbaar via de Biltstraat.

Parkeergarage Grifthoek (ca. 600 meter naar vredesbolwerk)
Wittevrouwensingel 96, 3514 AL Utrecht. De garage bevindt zich bij het Griftpark.

P&R De Uithof
Vanuit de richting Amersfoort kunt u ook parkeren op P&R De Uithof. U betaalt € 5,-  voor een combikaartje parkeren en reizen (geldig voor max. 5 personen.) De busrit duurt ca. 15 minuten en u kunt uitstappen bij de halte voor de Stadsschouwburg.

Bekijk ook goedopweg.nl voor de actuele verkeerssituaties en de route naar Lucasbolwerk.

Neem contact met ons op