Reserveer een ruimte

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie of ruimte om te werken? Bekijk hieronder de zalen en ruimtes die we beschikbaar stellen in het Vredesbolwerk. De verschillende ruimtes zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld een vergadering, expositie, presentatie of workshop. Organiseert u een training, lezing of ander evenement? Ook dan bent u bij het Vredesbolwerk aan het juiste adres.

Verder profiteert u van de volgende voordelen:
– sfeervol en inspirerend
– locatie in het centrum van Utrecht
– goede koffie 
– airco aanwezig
– goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer
– beste prijs/kwaliteit
– lift aanwezig
– diverse faciliteiten zoals wifi, beamers en flip-overs beschikbaar

Wilt u een ruimte of zaal huren in het Vredesbolwerk? Bekijk hieronder per zaal alle details.

Recensies

Gister vond de najaarsbijeenkomst van het zoetwaterplatform I&W bij jullie plaats. Heel veel dank voor jullie bijdrage aan deze bijeenkomst. De ruimtes zijn mooi en sfeervol. En jullie waren erg behulpzaam. Super fijn, zeker als de dingen anders lopen dan gepland. 

 

Zoetwaterplatform I&W

Wij hebben een erg mooie en leuke bijeenkomst gehad in het Vredesbolwerk.

Fijne ruimte; een erg welkom ontvangst en een heerlijke lunch!
Iedere keer een fijne plek om een dag te mogen doorbrengen.
Hartelijk dank dus, ook aan Karima, en graag tot een volgende keer 🙂 

Oorlogsmuseum Overloon

De Vredeszaal

De Vredeszaal bevindt zich op de 1e verdieping van ons monumentale pand. De sfeervolle vergaderzaal met ovale tafel is geschikt voor 12 personen.

Veteranenzaal

Aan de voorkant van het Vredesbolwerk op de 1e verdieping bevindt zich de Veteranenzaal. Geschikt voor maximaal 8 personen.

Presentatieruimte

De Presentatieruimte is een multifunctionele zaal op de begane grond van het Vredesbolwerk waar ruimte is voor groepen tot 60 personen.

De Vrijheidszaal

Aan de achterzijde van het pand bevindt zich op de 1e verdieping de Vrijheidszaal. In deze lichte ruimte staat een grote ronde vergadertafel, welke plek biedt aan 10 personen.

De Vriendschapszaal

De Vrienschapszaal bevindt zich aan de achterzijde op de 1e verdieping. Afhankelijk van de opstelling is de ruimte geschikt voor 10-20 personen.

Flexplekken

Op de 2e verdieping aan de achterijde van het pand bevinden zich werkplekken. Een werkplek bestaat uit een bureau en aansluitingen.

Zolder

Deze ruimte biedt plek voor 10-20 personen. Flexibele workshop ruimte zonder tafels. Wifi, HDMI aansluiting en beamer aanwezig

Bijeenkomsten

In onze ontmoetingsruimte op de begane grond van het Vredesbolwerk worden regelmatig bijeenkomsten en vergaderingen georganiseerd door organisaties die de doelstelling van het vfonds onderschrijven. Voorbeelden hiervan zijn:

 

  • Vergaderingen van de SMH 40-45, het samenwerkingsverband van 14 grote Nederlandse musea en herinneringscentra met focus op de periode 1940 – 1945.
  • Vergaderingen van de Communicatiecommissie Jaar van Verzet van Platform WO2.
  • Sponsorbijeenkomst van o.a. Bridge to Liberation Concerts.
  • Seminar Verhalen honderd malen van Lotty Veffer Foundation samen met Stichting Vredeseducatie.

Neem contact met ons op